هر شبکه کامپیوتری باید با توجه به شرایط و سیاست های هر سازمان، طراحی و پیاده سازی گردد که این شبکه های کامپیوتری، زیر ساخت لازم برای استفاده از منابع فیزیکی و منطقی را در یک سازمان فراهم می آورند .بدیهی است،  در صورتی که زیر ساخت فوق به درستی طراحی نشود،  در زمان استفاده از شبکه با مشکلات متفاوتی برخورد نموده و باید هزینه های زیادی به منظور نگهداری شبکه و تطبیق آن با خواسته های مورد نظر،  صرف شود .ارائه کننده کلیه خدمات پسیو شبکه از جمله : طراحی انواع شبکه ، مستند سازی با استفاده از نرم افزار های شبیه ساز , نصب تراکینگ , نصب داکت , کابل کشی , نصب رک , نصب پچ پنل , فرم دهی کابل ها , آرایش رک ، پچ کورد , فیوژن , تست فیبر نوری , نصب کیستون ، لیبل , داکت کشی ،آرایش رک و …  در واقع ستون فقرات یک شبکه را برای برقراری ارتباطات تشکیل می دهد. بنابراین داشتن شبکه ای پر سرعت مستلزم داشتن سیستم کابلی (پسیو) با کیفیت می باشد.کابل کشی ساخت یافته تنها منوط به تهیه کالای با کیفیت نیست، بلکه اجرای صحیح تمامی استاندارد های موجود در این امر سبب فراهم آمدن زیر ساخت شبکه ی کابلی مطمئن با بالاترین میزان پهنای باند خواهد شد تا علاوه بر تامین نیاز فعلی امکان ارتقاء بستر موجود به تکنولوژی های آینده را به آسانی و با حداقل هزینه ها فراهم آورد.

کابل کشی شبکه (Passive) در واقع ستون فقرات یک شبکه را برای برقراری ارتباطات تشکیل می دهد. بنابراین داشتن شبکه ای پر سرعت مستلزم داشتن سیستم کابلی (پسیو) با کیفیت می باشد.کابل کشی ساخت یافته تنها منوط به تهیه کالای با کیفیت نیست؛ بلکه اجرای صحیح تمامی استاندارد های موجود در این امر سبب فراهم آمدن زیر ساخت شبکه ی کابلی مطمئن  با بالاترین میزان پهنای باند خواهد شد تا علاوه بر تامین نیاز فعلی امکان ارتقاء بستر موجود به تکنولوژی های آینده را به آسانی و با حداقل هزینه ها فراهم آورد.

کابل کشی ساخت یافته ، کابل کشی و ایجاد زیرساخت برای ساختمان ها جهت استفاده های مخابراتی و ارتباطی است که شامل تعدادی عناصر کوچک تر استاندارد می‌باشد.از این جهت ساخت یافته نامیده شده که هرکدام یک زیر سیستم نامیده می‌شوند.

کابل کشی ساخت یافته بر اساس استاندارد ANSI/TIA/EIA-568–A به شش زیر سیستم تقسیم می‌شود:

1- (entrance facility ) فضای اطاقی که در آن انتهای سیم ها و تجهیزات شرکت های مخابراتی تامین کننده که از خارج ساختمان وارد شده اند ، نصب می‌گردد.در واقع نقطه جدا کننده مرزی بین شبکه داخلی ما و شبکه شرکت مخابراتی می‌باشد.

2- (equipment room) اتاق تجهیزات ، فضایی متمرکز برای تجهیزات ارتباطات راه دور (به عنوان مثال سانترال، تجهیزات رایانه، ویدئو ، سوئیچ ، هاب و غیره) است که به کاربران داخلی ساختمان سرویس می‌دهد.

3- (backbone cabling)کابل کشی ستون فقرات شبکه می‌باشد که نقاط توزیع شبکه که همان رک ها می‌باشند را ، خواه همگی در یک ساختمان و خواه در ساختمان های مختلف باشند به یک دیگر مرتبط می‌کند.کابل کشی ستون فقرات در فواصل کمتر می‌تواند از نوع مسی و در فواصل دورتر از فیبر نوری باشد.

4- (telecommunications closet) ممکن است یک رک یا حتی یک اطاق را به این نام بنامیم. و مکانی است که در آن از یک سو کابل های ستون فقرات وارد شده و به پچ پنل های مربوطه متصل می‌گردند و از سوی دیگر نقطه انتهایی کابل کشی افقی نیز همین مکان است. و در این نقطه ارتباط بین کاربران با شبکه به وسیله پچ کورد برقرار می‌گردد.

5- (horizontal cabling) کابل کشی افقی بین اطاق رک تا پریز دیواری اطاق کاربر نهایی را می‌گویند.

6- (work-area components) اجزای فضای کاری کاربر که ارتباط بین ایستگاه کاری تا پریز دیواری نصب شده در اطاق او را برقرار می‌کند، گویند.

انجام کابل کشی ساختمان برای شبکه های دیتا و تلفن یکی از اصلی ترین بخش‌های اجرای پروژه های IT و ICT می‌باشد. رعایت استانداردهای  ANSI/EIA/TIA 568و ISO/IEC 11801 در تمام مراحل طراحی و اجرا ضامن برخورداری از زیر ساختی کارا و قابل اطمینان جهت پیاده سازی دیگر سرویس‌های مورد نیاز نرم افزاری و سخت افزاری می‌باشد.

در یک سیستم کابل کشی ساخت یافته واقعی، کابل‌ها، پریزها و اتصالات برای کلیه کاربردها یکسان هستند، بنابراین یک پریز جهت کاربردهای مختلف تلفن، دیتا، تصویر و یا سرویسهای دیگر قابل استفاده می‌باشد. در صورت تغییر نیاز، کاربرد یک پریز به راحتی با جابجائی در تابلو اتصال (Patch Panel) قابل تغییر و مدیریت می‌باشد.در نگرش اولیه به هزینه های کابل کشی ساخت یافته در مقایسه با کابل کشی سنتی، آنرا افزون تر می‌یابیم، با توجه به اینکه طول عمر کابل کشی ساخت یافته تا 15 الی 20 سال تضمین می‌گردد، می توان آنرا به عنوان یک سرمایه گذاری دراز مدت قلمداد نمود ضمن این که در کابل کشی به شیوه سنتی، تغییرات، جابجائی و کاربردهای جدید، مستلزم وقفه در روند اجرایی شبکه (تا پایان اعمال تغییرات) می‌گردد، که این وقفه در سازمان‌ها و شبکه های بزرگ گاهی زیان‌های مالی سنگینی را به دنبال داشته و هزینه‌های غیر مستقیم بسیار بیشتری را نسبت به هزینه های اولیه کابل کشی ساخت یافته به وجود میاورد.