تلاش جهت رسیدن به پیکسل های بیشتر و هر چه کوچکتر کردن اندازه CCD باعث کوچک شدن دهانه ی سنسور و در نتیجه تاثیر منفی بر حساسیت نوری می‌گردد.
لذا برای برطرف شدن این نقیصه لنزهایی به منظور فوکوس هر چه بیشتر نور در بالای دهانه سنسور تعبیه  گشته که باعث افزایش حساسیت سنسور می‌گردد به همین دلیل این لنزها را On-chip-micro-lens  می‌نامند. شرکت سونی اولین کمپانی است که این گونه لنزها را برای CCD  تعبیه کرده که به طور موفقیت آمیزی باعث افزایش حساسیت CCD  شده است.

sony super had
در CCD SUPER HAD اندازه و شکل این لنزها به  گونه‌ای است که نور غیر مفید بین لنزها به حداقل برسد. بدین وسیله با استفاده از این تکنولوژی حساسیت نوری CCD ماکسیمم مقدار خود رسیده در حالیکه تعداد پیکسل‌های تصویر کاهش نمی‌یابد.
این نوع CCD ها توسط شرکت سونی ابداع گردیده که اکثر دوربین های CNB   و محصولات برخی دیگر از شرکت های معتبر فعال در زمینه تولید دوربین های مداربسته مجهز به آن می‌باشد.

شرکت سونی با بهره گیری از این تکنولوژی توانست کیفیت تصاویر را تا میزان دو برابر دوربین های هایپرهد بالا ببرد برای دستیابی به این تکنولوی فاصله بین میکرولنزهای روی پیکسل ها کاهش یافته است به این ترتیب لایه زیرین نور بیشتری را جذب می کند . با اینکار پدیده اسمیر (Smear) یا خطهای باریک و پهن افقی کنار منابع نور نیز در تصویر به۱/۵۰ کاهش یافته است . زیرا تغییر در ساختار پیکسل ها از انعکاس های غیر ضروری نور به روی CCD جلوگیری می کند.

مزیت اصلی  CCD های Super HAD نسبت به نمونه های CCD عادی سونی حساسیت بهتر انها نسبت به نور است. به طور تقریبی این CCD ها حساسیتی ۲ برابر بهتر از CCD های عادی در مقابل نور دارند این به این معناست که دوربین هایی که به این CCD  مجهز شده باشند تصویری با نویز نصف در نور کم به شما می‌دهند.
این CCD ها همچنین حدود ۶db (مقدار ۶ دسیبل) نسبت سیگنال به نویز کمتری دارند.
توجه داشته باشید که نوع CCD  تفاوتی را در رزولوشن تصویر شما ایجاد نخواهد کرد و برای مثال روزولوشن ۴۲۰TVL در CCD  عادی و نوع Super HAD آن جزئیات یکسانی را به شما می‌دهد و CCD دوم تنها نویز کمتری در تصویر دارد.